Jobba hos oss

Driftledare till Hedmans Buss & Taxi Svärdsjö

Som driftledare hos oss får du möjlighet att jobba med ett härligt gäng. Med våra värderingar i ryggen får du möjlighet att fatta beslut som gynnar den dagliga verksamheten, dina kolleger och därmed våra kunder.

Kort om oss

Hedmans Buss & Taxi är ett familjeföretag beläget i Svärdsjö som startade sin verksamhet 1941 Vi är ca 100 medarbetare på företaget och förfogar över ett 50 tal fordon som varje dag utför ca 300 uppdrag. Vi bedriver Linje, Service, Taxi samt beställningstrafik.

Information om tjänsten

Driftledaren är den dagliga ledaren som ansvarar för att buss och servicetrafiken genomförs på ett kvalitativt och effektivt sätt enligt gällande trafikavtal. Du och övriga driftledare har ansvar för den dagliga driften. Du ansvarar för händelserapportering i det interna datasystemet. Du ansvarar också för kund- och kvalitetsfrågor samt dagliga fordonsfrågor.

Personliga egenskaper och utbildning

Du kommer att jobba som förarnas närmaste ledare. Det innebär att du behöver mycket goda ledaregenskaper. Du är kommunikativ och har god förmåga att leda människor i utveckling och kan hantera konflikter. Du bör ha gymnasiekompetens samt god datorvana. Det är meriterande med D- körkort och tidigare erfarenhet av trafikverksamhet.

Vi ger dig en gedigen introduktion för att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt samt möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av strävan mot nöjda kunder. Du är en av dem som ska göra detta möjligt!

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid. Individuell lönesättning.
Trafiken rullar dygnet runt årets alla dagar så drift- och jourberedskap ingår i tjänsten.
  
Frågor?
Angående rekryteringsprocessen:
mattias@hedmansbuss.se

Så ansöker du

Låter detta som något för dig? Urval sker löpande (dock senast 18/8 2017) sänd därför omgående in ansökan (personligt brev och cv) till: mattias@hedmansbuss.se Märk din ansökan: "Driftledare Hedmans", eller använd formuläret nedan 
 

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 10 MB)
  • (Endast Word,RTF,PDF)
    (max 10 MB)
  • (max 10 MB)